FLORA PANORAMA

Имотът, върху които е изградена жилищната сграда, е с площ 2688 кв. м. и се намира в ж.к. “Лазур”, в непосредствена близост до Морската градина, сред малки квартални улички, до открития общински плувен басейн и комплекс “Флора”. Сградата има три подземни, осемнадесет надземни и един терасовиден етаж и е със застроена площ 1795 кв. м. и разгъната застроена площ 24 648 кв. м. Във височина се откриват смайващи гледки към Морската градината на Бургас и залива, както и към центъра на града

Образът на сградата е съвременен, с множество извити лентообразни повърхнини, образуващи членението на фасадата, с меки форми, наподобяващи морски вълни, разминати в пространството. Във всяка „лента“ участват в органичен синтез бетон и стъкло в различно съотношение, оформяйки пластичността на външния образ на цялата сграда. В духа на тази естетика е решено пластичното изграждане на обема и ролята на светлосянката. Наклонените плоскости са раздвижени с акцент върху ъгловите елементи, които са решени с допълнителна пластика и материали, допълващи естетическите им качества. С цел раздвижване на фасадата, са използвани масивни парапети в комбинация с извити стъклени парапети.

Фасадите са обработени с гладки мазилки на минерална основа, издържащи на всякакви атмосферни условия. Дограмата е изпълнена от цветни алуминиеви профили с прекъснат термомост. Парапетите на балконите са плътни и стъклени.

Особено внимание е обърнато на атрактивното екстензивно озеленяване както на нивото на терена, така и по височина.

.

TRINITY BUILDING

Сграда със смесено предназначение, намираща се в ПИ 07079.612.339, УПИ II-339, кв.131, гр.Бургас и се намира в централната част на града, на площад „Тройката“. Имотът е с лице към две успоредни улици – ул. „Княз Борис I” и ул. „Димитър Бракалов”.
Сградата се състои от две подземни нива с паркоместа, осем надземни нива и терасовиден етаж. Над кота терен сградата е разделена на две секции – вход А и вход Б., в които са разположени 7 магазина и кафене на партера, 8 офиса и 3 стоматологични кабинета на 1 етаж, 34 (от които един мезонетен) апартаменти и 16 ателиета на жилищните етажи. Всеки от двата входа разполага със самостоятелно стълбище с естествено осветление и асансьорна уредба. Магазините и кафенето са със самостоятелни входове откъм улиците.

Входовете за сградата са откъм вътрешна за имота улица, свързваща пешеходно двете прилежащи улици, което улеснява и спомага пешеходното движение за жителите и гостите на гр.Бургас.
Образът на сградата е съвременен, с множество начупени повърхнини, образуващи хоризонтално членение на фасадата. В духа на тази естетика са решени пластичното изграждане на обема и ролята на светлосянката, раздвижеността на наклонените плоскости и акцента на ъгловия многоетажен елемент от северозапад, решен с окачена фасада, материалите и естетическите им качества. Използван е олекотен външен образ на партерен и 1 етаж, обединени със стъклена окачена наклонена фасада, и начупени ленти минаващи пред фасадата, обединяващи на места етажите. С цел динамика и логично раздвижване на фасадата, са редувани масивни с ефирни стъклени парапети.
Фасадите са обработени с гладки мазилки на минерална основа, издържащи на всякакви атмосферни условия. Дограмата е изпълнена от цветни профили с прекъснат термомост. Парапетите на балконите са комбинация от плътна част и стъкло.

SEA GARDEN PANORAMA

Комплексът е със съвременна и модерна архитектура, целяща да постигне максимално добро изложение и функционалност. Местоположението на сградата съчетава комфорта на градската среда с красотата на природата.

Сградата се намира в к-с „Лазур“ на ъгъла на ул. „Адам Мицкевич“ и бул. „Димитър Димов“. Пред нея се простира Морската градина на гр. Бургас. От високите панорамни апартаменти се вижда целия Бургаски залив. В близост има училища, детски градини, условия за спорт, забавления, отмора, заведения за хранене, банкови офиси и магазини. Сградата е изградена от три тела, като всяко е с отделен вход. Всеки от тези имоти е една прекрасна възможност за живеене и инвестиция.

Villa Roma

Комплекс ”Вила Рома” се намира в град Несебър, който е център на културно наследство на ЮНЕСКО. Комплексът предлага красива гледка към Несебърския залив. Старият Несебър се намира на 500 метра, до международното летище в Бургас са 15 км, известният курорт Слънчев бряг е само на 10 минути пеша.
Вила Рома” е построена в елегантен италиански стил – позволява комфорт и целогодишно пребиваване в град Несебър, в уникални апартаменти със собствена тераса.
Комплексът ”Вила Рома” разполага със система от скрити телевизионни камери, контрол на достъпа, алармени системи и видеокомуникации.
Комплекс ”Вила Рома” осигурява паркинг за леки автомобили на всеки апартамент.

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, Посетете търговски отдел

Отдел продажби

адрес:

гр. Бургас 8000 ул. „Васил Левски“ №23, партер

E-mail:

tria-invest@tria.bg

Телефон:

056/ 830-876

0887-367-109

0888-868-800

0888-411-627

© Tria invest. All rights reserved.